SADRŽAJ | ŽUPANIJA | GRADOVI | OPĆINE | OSTALO | ARHIVA | TRAŽILICA | IMPRESSUM


 
Godina XI. - broj 13. Petak, 23. svibnja 2003.
OPĆINA FUŽINE
Općina Fužine

31.

Na temelju Pravilnika o minimalnim tehničkim uvjetima za poslovne prostorije u kojima se obavlja trgovina i posredovanje u trgovini i uvjetima za prodaju robe izvan prostorija (»Narodne novine« broj 153/02) članka 35. Statuta Općine Fužine (»Službene novine« PGŽ broj 28/01, 9/02) i Odluke o sajmenom danu u Fužinama (»Službene novine« PGŽ broj 17/97), Općinsko vijeće Općine Fužine, na sjednici održanoj dana 21. svibnja 2003. donijelo je

ODLUKU
o mjestima na kojima se može obavljati prodaja robe na klupama, prodaja putem pokretnih prodavača i pomoću automata izvan prodavaonica

Članak 1.

Ovom Odlukom određuje se vrijeme i mjesta na kojima se može obavljati prodaja robe na klupama kao i vrste proizvoda i mjesta na kojima se može obavljati prodaja putem pokretnih prodavača i prodaja pomoću automata izvan prodavaonica.

Članak 2.

Prodaja robe na klupama može se obavljati u vrijeme svih državnih, vjerskih i općinskih blagdana, te za održavanja kulturnih i sportskih manifestacija na području Općine Fužine u vremenu od 6 do 15 sati, u Fužinama, na mjestu privremene tržnice na malo i na prostoru parkirališta kod benzinske pumpe, u Liču na prostoru kod Svetišta u Ličkom polju,

u Vratima na prostoru ispred trgovine i parkirališnog prostora ispred Vatrogasnog doma.

Članak 3.

Prodaja robe putem pokretnih prodavača može se obavljati kako slijedi:

1. Sve propisane vrste robe u Fužinama na prostoru ispred Pivarne, u Liču, na prostoru iza škole i ispred Doma kulture, u Vratima na prostoru ispred trgovine i parkirališnog prostora ispred Vatrogasnog doma, u vremenu od 6 do 15 sati.

2. Svježa riba, voće i povrće na javnim površinama (nogostupima, parkiralištima i drugim mjestima gdje je dozvoljeno parkiranje) u svim naseljenim mjestima Općine Fužine u vremenu od 6 do 15 sati.

Članak 4.

Prodaja robe pomoću automata izvan prodavaonica može se obavljati na posebnim dijelovima nogostupa gdje je dozvoljeno parkiranje.

Članak 5.

Javne površine mogu koristiti pravne ili fizičke osobe kojima je nadležno tijelo Općine Fužine odobrilo korištenje istih.

Za korištenje javnih površina plaća se porez sukladno Odluci o porezima Općine Fužine (»Službene novine«PGŽ broj 32/01 i 5/02).

Članak 6.

Ova Odluka stupa na snagu osmog dana od dana objave u »Službenim novinama« Primorsko-goranske županije.

Klasa: 330-05/03-01/1

Ur. broj: 2112-03-03-1

Fužine, 21. svibnja 2003.

OPĆINSKO VIJEĆE OPĆINE FUŽINE

Predsjednik
Josip Radošević v.r.

 

http://www.sn.pgz.hr/default.asp?Link=odluke&izdanje=29&mjesto=10009&odluka=31
© Primorsko-goranska županija 2002.-2003. Sva prava pridržana.
Obratite se webmasteru s pitanjima i komentarima.
Programska podrška
www.netcom.hr