SADRŽAJ | ŽUPANIJA | GRADOVI | OPĆINE | OSTALO | ARHIVA | TRAŽILICA | IMPRESSUM


 
Godina XX. - broj 22. Petak, 15. lipnja 2012.
KOMUNALNO DRUŠTVO KD VODOVOD I ČISTOĆA CRES MALI LOŠINJ D.O.O

3.

Na temelju članka 38. toč. 14. Društvenog ugovora, Skupština društva Vodovoda i čistoće Cres Mali Lošinj d.o.o. na sjednici održanoj dana 28. ožujka 2012. godine donosi

ODLUKU
o visini ostalih cijena usluga vezanih
za vodoopskrbu i odvodnju

Članak 1.

Za ponovno priključivanje korisnika nakon što je isključen sa vodoopskrbnog ili odvodnog sustava, korisnik (potrošač) dužan je podmiriti troškove priključivanja u iznosu od 250,00 kn. Na ovaj iznos obračunava se PDV.

Članak 2.

Vlasnik - potrošač može podnijeti pismeni zahtjev za privremenu odjavu vodovodnog priključka kao i trajnu odjavu vodovodnog priključka, a u tim slučajevima je dužan podmiriti slijedeće troškove:

1. kod privremene odjave - troškovi demontaže i montaže vodomjera iznose 250,00 kn a naplaćuju se kod ponovne montaže. Na ovaj iznos obračunava se PDV.

2. kod trajne odjave - troškovi demontaže vodomjera iznose 110,00 kn, i naplaćuju se unaprijed. Na ovaj iznos obračunava se PDV.

3. Satnica radnika naplaćuje se 85,00 kn/sat. Na ovaj iznos obračunava se PDV.

U slučaju iz točke 2. ovog članka, ako vlasnik nekretnine želi ponovno aktivirati vodovodni priključak, tada mora sa isporučiteljem vodne usluge sklopiti novi ugovor o priključivanju nekretnine na javni vodovodni sustav.

Članak 3.

Za korisnike na području bez javnog vodoopskrbnog sustava cijena m3 vode utvrđuje se različito ovisno o vrsti prijevoznog sredstva i udaljenosti naselja po sljedećoj tarifi:

 

*** tablica se nalazi na kraju dokumenta ***

 

 Isporučitelj vodne usluge javnu vodoopskrbu vrši i brodom vodonoscem i autocisternama u područjima bez javnog vodoopskrbnog sustava.

Korisnik javne vodoopskrbe iz broda vodonosca i autocisterne, utrošak do 20 m3 vode mjesečno, a najviše do 150 m3 vode godišnje, plaća sukladno Pravilniku o postupku i načinu provedbe opskrbe otočnih kućanstava pitkom vodom brodom vodonoscem ili cestovnim vozilom (NN RH br. 35/11).

Cijena isporuke pitke vode koju plaćaju kućanstva čiji članovi imaju prebivalište na otocima, a opskrbljuju se pitkom vodom brodom vodonoscem ili cestovnim vozilom i to za količinu do 20 m3 mjesečno, odnosno 150 m3 godišnje, a po stambenom prostoru - kućanstvu utvrđuje se prema cijenama u ovom članku.

Na navedene cijene obračunava se PDV.

Članak 4.

Danom primjene ove Odluke prestaje važiti Odluka o načinu plaćanja i visini cijena vodnih usluga donijeta na sjednici Skupštine društva 3. 6. 2011. godine broj: 26/11- 19/1-I.

Ova Odluka objavljuje se na oglasnim pločama Društva i u službenom glasilu Primorsko-Goranske županije (»Službene novine PGŽ«) te na internetskim stranicama javnog isporučitelja.

Članak 5.

Ova Odluka stupa na snagu nakon pribavljanja prethodnih suglasnosti gradonačelnika grada Malog Lošinja i Cresa a primjenjuje se od 1. 3. 2012. godine.

Broj: 26/12-7/1-I

Cres, 28. ožujka 2012.

Predsjednik Skupštine Društva

Kristijan Jurjako, v. r.

CIJENA kn/m3

 

Odluka o visini ostalih cijena usluga ve  


http://www.sn.pgz.hr/default.asp?Link=odluke&izdanje=785&mjesto=60017&odluka=3
© Primorsko-goranska županija 2002.-2003. Sva prava pridržana.
Obratite se webmasteru s pitanjima i komentarima.
Programska podrška
www.netcom.hr