SADRŽAJ | ŽUPANIJA | GRADOVI | OPĆINE | OSTALO | ARHIVA | TRAŽILICA | IMPRESSUM


 
Godina XII. - broj 30. Petak, 17. rujna 2004.
GRAD DELNICE
45

45.

Na temelju članka 35. Zakona o lokalnoj i područnoj (regionalnoj) samoupravi (»Narodne novine« broj 33/01) i članka 19. Statuta Grada Delnica (»Službene novine« broj 22/01), Gradsko vijeće Grada Delnica, na sjednici održanoj 14. rujna 2004. godine donijelo je

ZAKLJUČAK
o pokretanju postupka za isticanje kandidature
za organizaciju Zimske univerzijade 2011.

Članak 1.

Grad Delnice prihvaća i podržava inicijativu Skijaškog saveza Primorsko-goranske županije te koordinacije čelnika lokalnih samouprava Gorskog kotara, Grada Rijeke, Opčine Čavle te Primorsko-goranske županije o prihvaćanju inicijative za isticanje kandidature Gorskog kotara, Primorsko- goranske županije i Republike Hrvatske za organizaciju Zimske univerzijade 2011. godine.

Članak 2.

Za isticanje kandidature Gorskog kotara za organizaciju Zimske univerzijade 2011. godine, potrebno je najkasnije do 31. prosinca 2004. godine izraditi projektnu dokumentaciju kandidature, koju će izraditi profesionalna radna skupina u sastavu kako je zaključeno na 2. sjednice članova Koordinacije održane 6. srpnja na otoku Krku.

Troškove izrade projektne dokumentacije u iznosu od 100.000,00 kuna u potpunosti će podmiriti Primorsko-goranska županija.

Nakon što projektna dokumentacija bude gotova, projekt isticanja kandidature Gorskog kotara za Zimsku univerzijadu 2011. godine verificirati će koordinacija gradonačelnika i načelnika Gorskog kotara, Poglavarstvo Primorsko-goranske županije odnosno njezina Skupština.

Prije usvajanja projekta na Skupštini Primorsko-goranske županije, obaviti će se recenzija projekta koju će obaviti prof.dr.Siniša Jasnić, dekan Kineziološkog fakulteta u Novom Sadu, koji je ujedno i član IO FISU-a, tijela koje odlučuje o domaćinu Univerzijade.

Ukoliko se ukaže potreba stručne revizije odnosno ekspertize ovog projekta, to će obaviti austrijski institut »Garther-Weber« koji je specijaliziran upravo za ovu vrstu poslova.

Članak 3.

Za izradu projekta, voditeljima će se osigurati svi potrebni uvjeti i to;

- u Rijeci ili Delnicama radna prostorija, telefon, faks, Internet te visokokvalificirani djelatnik koji govori i piše dva svjetska jezika,

- u gradovima i općinama Gorskog kotara, Opčini Čavle, Gradu Rijeci te Primorsko-goranskoj županiji imenovati će se stručne osobe koje će voditeljima biti na raspolaganju tijekom izrade ovog projekta.

Članak 4.

Ovaj Zaključak stupa na snagu danom donošenja i objavit će se u »Službenim novinama« Primorsko-goranske županije.

Klasa: 620-01/02-01/11

Ur. broj: 2112-01-04-10

Delnice, 14. rujna 2004.

GRADSKO VIJEĆE GRADA DELNICA

Predsjednik

Milivoj Tomac, dipl. ing., v. r.

 

http://www.sn.pgz.hr/default.asp?Link=odluke&izdanje=100&mjesto=51300&odluka=45
© Primorsko-goranska županija 2002.-2003. Sva prava pridržana.
Obratite se webmasteru s pitanjima i komentarima.
Programska podrška
www.netcom.hr