SADRŽAJ | ŽUPANIJA | GRADOVI | OPĆINE | OSTALO | ARHIVA | TRAŽILICA | IMPRESSUM


 
Godina XII. - broj 25. Četvrtak, 22. srpnja 2004.
GRAD CRIKVENICA
32

16.

Na temelju članka 44. Statuta Grada Crikvenice (»Službene novine« Primorsko-goranske županije broj 26/01), članka 23. Poslovnika Gradskog poglavarstva Grada Crikvenice (»Službene novine« Primorsko-goranske županije broj 5/ 02) i članka 2. Pravilnika o premještaju, blokiranju i deblokiranju vozila na području Grada Crikvenice (»Službene novine« Primorsko-goranske županije broj 19/03), Gradsko poglavarstvo Grada Crikvenice, na 96. sjednici održanoj dana 12. srpnja 2004. godine, donijelo je

ODLUKU
o povjeravanju obavljanja poslova premještaja, blokiranja i deblokiranja vozila na području Grada Crikvenice

I.

Poslove premještaja, blokiranja i deblokiranja nepropisno parkiranih vozila na području Grada Crikvenice povjerava se GKTD »Murvica« d.o.o. Crikvenica.

II.

GKTD »Murvica« d.o.o. Crikvenica prilikom obavljanja navedenih poslova obvezuje se u potpunosti pridržavati i primjenjivati Pravilnik o premještaju, blokiranju i deblokiranju vozila na području Grada Crikvenice.

III.

GKTD »Murvica« d.o.o. Crikvenica obavezno je osigurati o svom trošku naprave za blokiranje vozila, djelatnike i opremu za premještaj, blokiranje i deblokiranje vozila, ograđenu deponiju za čuvanje vozila i dežurnu službu za prijem, čuvanje i izdavanje vozila.

IV.

Odluka kojom se povjerava obavljanje poslova premještaja, blokiranja i deblokiranja vozila na području Grada Crikvenice donosi se za kalendarsku 2004. godinu.

V.

Poslovi premještaja, blokiranja i deblokiranja povjeravaju se GKTD »Murvica« d.o.o. Crikvenica bez naknade.

VI.

GKTD »Murvica« d.o.o. Crikvenica obavezno je Gradskom poglavarstvu Grada Crikvenice dostaviti posebno izvješće o obavljenim poslovima koji su predmet ove Odluke, a koje izvješće mora sadržavati i financijski prikaz prihoda i rashoda.

VII.

Ova Odluka stupa na snagu danom donošenja, a objavit će se u »Službenim novinama« Primorsko-goranske županije.

Klasa: 340-01/04-01/39

Ur. broj: 2107/01-02-04-3

Crikvenica, 12. srpnja 2004.

GRADSKO POGLAVARSTVO
GRADA CRIKVENICE

Predsjednik
Gradskog poglavarstva
Ivica Malatestinić, v. r.

 

http://www.sn.pgz.hr/default.asp?Link=odluke&izdanje=95&mjesto=10003&odluka=16
© Primorsko-goranska županija 2002.-2003. Sva prava pridržana.
Obratite se webmasteru s pitanjima i komentarima.
Programska podrška
www.netcom.hr