SADRŽAJ | ŽUPANIJA | GRADOVI | OPĆINE | OSTALO | ARHIVA | TRAŽILICA | IMPRESSUM


 
Godina XIX. - broj 28. Četvrtak, 8. rujna 2011.
GRAD ČABAR

28.

Temeljem članka 37. Statuta grada Čabra (»Službene novine PGŽ« broj 33/09, 28/10 ) i članka 20. Odluke o priznanjima grada Čabra (»Službene novine PGŽ« broj 28/ 10), Gradsko vijeće grada Čabra na sjednici održanoj 02. rujna 2011. godine donosi sljedeću

ODLUKU
o dodjeli javnih priznanja u 2011. godini

Članak 1.

Ovom se Odlukom, na prijedlog Odbora za izbor i imenovanje Gradskog vijeća grada Čabra, dodjeljuju sljedeća javna priznanja u 2011. godini:

A) PLAKETA GRADA ČABRA ZA ŽIVOTNO DJELO

1. Gospodinu Andriji Zbašniku iz Čabra, učitelju likovne kulture i geografije, za cjelovito djelo i rezultate koji je ostvario u tijeku svog radnog života na polju odgoja i obrazovanja, na području likovnog stvaralaštva te na području zaštite i obnove kulturnih i sakralnih objekata; za osobito vrijedan doprinos kulturi čabarskog kraja, za dugogodišnji društveni rad i aktivnost te za značajni volonterski doprinos u radu Udruga iz područja kulture i tehničke kulture.

B. ZLATNA PLAKETA GRADA ČABRA

1. Gospodinu Ivanu Kvesiću, prof., iz Prezida, ravnatelju OŠ »Petar Zrinski« Čabar, za djelo i rezultate ostvarene na polju odgoja i obrazovanja, za dugogodišnji društveno-politički rad i aktivnost, za doprinos razvoju športa, kulture i tehničke kulture i za doprinos stvaranju Hrvatske kao njezin branitelj u tijeku Domovinskog rata.

2. Gospođi Mariji Kovač, iz Prezida, predsjednici Udruge roditelja poginulih branitelja PGŽ, za svekoliko promicanje Domovinskog rata i hrvatskih branitelja, za inicijativu i aktivnost na postavljanju spomen obilježja poginulim braniteljima, za pjesnički rad i sudjelovanje na literarnim i kulturnim događanjima, za vrijedni i nesebični humanitarni rad te suradnju sa srodnim udrugama.

3. Gospodinu Zlatku Kovaču, dr. stom., iz Gerova, za cjelovito djelo i rezultate koje je ostvario u tijeku svog radnog vijeka kao cijenjeni stomatolog i zdravstveni djelatnik te za doprinos razvoju i unaprjeđenju zdravstvene zaštite na području grada Čabra.

4. Gospodinu Milivoju Brozini iz Rijeke, ravnatelju Županijske uprave za ceste, za svekoliku potporu u izgradnji projekata cestovne infrastrukture na području grada Čabra.

5. Srednjoj školi »Vladimir Nazor« Čabar, za 50. godišnji neprekidni uspješni rad i ostvarenje u razvoju i unaprjeđenju srednjoškolskog odgoja i obrazovanja na području grada Čabra.

C. SREBRNA PLAKETA GRADA ČABRA

1. Gospođi Milki Ožbolt iz Prezida, za vrijedni, upečatljiv i trajni doprinos iz područja ekologije i očuvanju okoliša, turizma, kulture, kulture življenja, zdravstvene kulture te za nesebični humanitarni rad.

2. Gospodinu Franji Turku (Pečar) iz Prezida, za cjelovito djelo i poslovne rezultate koji je ostvario u tijeku svog radnog života kao obrtnik i vlasnik obrta u djelatnosti građevinarstva, za osobito vrijedan doprinos u razvoju obrtništva i malog poduzetništva Grada Čabra, za dugogodišnji društveno-politički rad i aktivnost na nivou Grada i naselja Prezida, za značajni volonterski doprinos u razvoju Udruga iz područja lovstva, sporta i tehničke kulture i za doprinos stvaranju Hrvatske kao njezin branitelj u tijeku Domovinskog rata.

3. Gospodinu Robertu Abramoviću, iz Delnica, voditelju UŠ Podružnice Delnice, za svekoliku potporu u izgradnji projekata komunalne infrastrukture na području grada Čabra, za doprinos u razvoju djelatnosti šumarstva na području Čabra te za potporu i pomoć brojnim čabarskim Udrugama.

4. »Hrvatskim cestama« d.o.o. Zagreb, za svekoliku potporu u izgradnji projekata cestovne infrastrukture na području grada Čabra.

D. GODIŠNJA NAGRADA

1. MK »Goranski vukovi« Čabar, za razvoj moto sporta te za organizacijske rezultate i rad na okupljanju i druženju bajkera, kao i za doprinos promociji Grada Čabra u zemlji i inozemstvu.

2. Karlu Vrusu, za vrijedni i nesebični dugogodišnji volonterski rad u NK »Snježnik« Gerovo.

Članak 2.

Priznanja grada Čabra, uz pismena obrazloženja, dodijelit će se na svečanoj sjednici Gradskog vijeća grada Čabra, 12. rujna 2011. godine.

Članak 3.

Ova Odluka stupa na snagu danom donošenja, a objavit će se u »Službenim novinama Primorsko-goranske županije«.

Klasa: 061-01/11-01/04

Ur. broj: 2108-01/1-11-1

Čabar, 2. rujna 2011.

GRADSKO VIJEĆE GRADA ČABRA

Predsjednik
Zdravko Tomac, v.r.

 

http://www.sn.pgz.hr/default.asp?Link=odluke&izdanje=738&mjesto=51306&odluka=28
© Primorsko-goranska županija 2002.-2003. Sva prava pridržana.
Obratite se webmasteru s pitanjima i komentarima.
Programska podrška
www.netcom.hr