SADRŽAJ | ŽUPANIJA | GRADOVI | OPĆINE | OSTALO | ARHIVA | TRAŽILICA | IMPRESSUM


 
Godina XII. - broj 15. Petak, 30. travnja 2004.
GRAD KRALJEVICA
18

18.

Na temelju provedenog javnog prikupljanja ponuda od 29. veljače 2004. godine, članka 27. Statuta Grada Kraljevice (»Službene novine« broj 34/01) i članka 1. Odluke o komunalnim djelatnostima koje se povjeravaju ugovorom o povjeravanju komunalnih poslova (»Službene novine« broj 9/03) Gradsko vijeće Grada Kraljevice, na 3. sjednici održanoj dana 27. travnja 2004. godine donijelo je

ODLUKU O IZBORU
Izvođača za obavljanje poslova čišćenja pothodnika,
površine »tržnice« i autobusnih čekaonica
na području Grada Kralljevice

1. Za obavljanje poslova čišćenja pothodnika, površine »tržnice« i autobusnih čekaonica na području Grada Kraljevice na osnovi ugovora o povjeravanju poslova u Gradu Kraljevici u postupku javnog prikupljanja ponuda obavljenog dana 29.02.2004. godine u Novom listu izabire se trgovačko društvo Kraljevičkinja d.o.o. iz Kraljevice, Strossmayerova 17.

2. Obavljanje poslova iz točke 1. ove Odluke povjerava se na rok od 4 godine.

3. Uvjeti obavljanja komunalne djelatnosti određeni su objavljenim natječajem od 29.02.2004. godine i utvrdit će se ugovorom o povjeravanju poslova iz točke 1. ove Odluke.

O b r a z l o ž e nj e

Grad Kraljevica objavio je na temelju članka 3. Uredbe o postupku nabave roba, radova i usluga male vrijednosti, dana 29.02.2004. godine u Novom listu javno prikupljanje ponuda za obavljanje poslova čišćenja pothodnika, površine »tržnice« i autobusnih čekaonica na području Grada Kraljevice.

Po objavljenom natječaju u roku su zaprimljene tri ponude:

- Komunalac d.o.o. iz Kraljevice

- Kraljevičkinja d.o.o. iz Kraljevice

- Belveder d.o.o. iz Rijeke

Razmatrajući pristigle ponude, u postupku je otvrđeno da sve ponude ispunjavaju uvjete tražene natječajem.

U postupku utvrđeno je da svi ponuditelji imaju sposobnost za obavljanje poslova na osnovi dostavljenih podataka o strukturi djelatnika, opreme i poslovnog prostora, te su ocijenjeni s istim brojem bodova.

Nadalje je utvrđeno da je ponuda Kraljevičkinje d.o.o. iz Kraljevice najpovoljnija u ukupnoj cijeni usluga te je ocjenjena sa 70 bodova sukladno članku 9. Odluke o komunalnim djelatnostima koje se povjeravaju ugovorom o povjeravanju komunalnih poslova, pa je odlučeno kao u izreci.

Uvjeti obavljanja poslova, određeni javnim natječajem od 29.02.2004. godine pobliže će se odrediti ugovorom o pojeravanju poslova, sukladno odredbi članka 15. Zakona o komunalnom gospodarstvu (pročišćeni tekst »Narodne novine« broj 26/03)

Uputa o pravnom lijeku:

Protiv ove Odluke ne može se izjaviti žalba, ali se može podnijeti tužba Upravnom sudu Republike Hrvatske u Zagrebu, u roku 30 dana od dana dostave ovog rješenja, sukladno odredbi stavka 7. članka 15. Zakona o komunalnom gospodarstvu.

Tužbu treba predati neposredno Upravnom sudu Republike Hrvatske ili putem pošte preporučeno.

Uz tužbu podnose se i dvije preslike pobijanog rješenja, te primjerak tužbe za tuženo upravno tijelo.

Klasa: UP/I-363-01/04-01/5

Ur. broj: 2170/08-08-04-01

Kraljevica, 27. travnja 2004.

Predsjednik
Gradskog vijeće Grada Kraljevice
Marinko Čandrlić, v.r.

 

http://www.sn.pgz.hr/default.asp?Link=odluke&izdanje=85&mjesto=10001&odluka=18
© Primorsko-goranska županija 2002.-2003. Sva prava pridržana.
Obratite se webmasteru s pitanjima i komentarima.
Programska podrška
www.netcom.hr