SADRŽAJ | ŽUPANIJA | GRADOVI | OPĆINE | OSTALO | ARHIVA | TRAŽILICA | IMPRESSUM


 
Godina XVII. - broj 50. Petak, 11. prosinca 2009.
GRAD KRALJEVICA

62.

Na temelju članka 32. Statuta Grada Kraljevice (»Službene novine Primorsko-goranske županije« broj 29/09) i članka 11. stavak 3. Odluke o ustanovljenju i dodjeli javnih priznanja Grada Kraljevice (»Službene novine Primorsko- goranske županije« broj 5/98 i 39/06), Gradsko vijeće Grada Kraljevice, na sjednici održanoj 2. prosinca 2009. godine, donijelo je

ODLUKU
o dodjeli javnih priznanja Grada Kraljevice
za 2009. godinu

Članak 1.

Nagrada Grada Kraljevice za životno djelo dodjeljuje se monsinjoru MIJI LIKOVIĆU, umirovljenom župniku župe sv. Nikole Biskupa u Kraljevici, za dugogodišnji predani svjetovan i vjerski rad, izuzetan doprinos u promicanju mira, ljudskih prava i tolerancije među ljudima, posebnu brigu i skrb prema siromašnima, starima, nemoćnima i djeci, nesvakidašnjoj duhovno-pastoralnoj brizi za župljane te razvoju i unapređenju kulturnog identiteta Grada Kraljevice.

Članak 2.

Godišnja nagrada Grada Kraljevice dodjeljuje se Klubu podvodnih aktivnosti ADRIA - Kraljevica za postignute rezultate u ronilačkim aktivnostima, osposobljavanju velikog broja sportskih ronilaca, izuzetnim uspjesima u natjecanjima u podvodnoj fotografiji te promicanju sporta i ugleda Grada Kraljevice u Republici Hrvatskoj i izvan njezinih granica.

Članak 3.

Povelja počasnog građanina Grada Kraljevice dodjeljuje se ANTI BUNETA koji je kontinuiranim i neumornim radom u HGD Zvijezda Danica doprinio kulturnoj afirmaciji i prezentaciji Grada Kraljevice u Republici Hrvatskoj i inozemstvu.

Članak 4.

Javna priznanja sastoje se od svečane povelje Grada Kraljevice za počasnog građanina Grada Kraljevice te svečane povelje i novčane nagrade za ostale dobitnike priznanja, sukladno odluci Gradskoga vijeća.

Članak 5.

Ova Odluka stupa na snagu danom donošenja, a objavit će se u »Službenim novinama Primorsko-goranske županije«.

Klasa: 061-01/09-01/2

Ur. broj: 2170/08-08-09-11

Kraljevica, 2. prosinca 2009.

GRADSKO VIJEĆE GRADA KRALJEVICE

Predsjednik

Gradskog vijeća

Alen Vidović, v. r.

 

http://www.sn.pgz.hr/default.asp?Link=odluke&izdanje=644&mjesto=10001&odluka=62
© Primorsko-goranska županija 2002.-2003. Sva prava pridržana.
Obratite se webmasteru s pitanjima i komentarima.
Programska podrška
www.netcom.hr