SADRŽAJ | ŽUPANIJA | GRADOVI | OPĆINE | OSTALO | ARHIVA | TRAŽILICA | IMPRESSUM


 
Godina XVII. - broj 3. Petak, 6. veljače 2009.
GRAD MALI LOŠINJ
3B2 EDGAR HTML from PONIKVE 108..112

6.

U skladu sa stavkom 2. člankom 10. Zakona o službenicima i namještenicima u lokalnoj i područnoj (regionalnoj) samoupravi (»Narodne novine« broj 86/08) Gradonačelnik Grada Malog Lošinja donosi

PLAN PRIJMA U SLUŽBU
za upravne odjele Grada Malog Lošinja u 2009. godini

Ad. 1. - U Uredu Grada i upravljanja gradskom imovinom ne planira se zapošljavanje novih djelatnika mimo već sada predviđenih i popunjenih radnih mjesta.

Ad.2. - U Upravnom odjelu za komunalni sustav, urbanizam, prostorno planiranje i zaštitu okoliša pododsjeku za komunalni sustav planira se zaposliti dvije osobe i to jedna na mjestu Pročelnika (Visoka stručna sprema), kao i jedna osoba (Visoka ili viša stručna sprema) u pododsjeku za urbanizam, kako bi bila popunjena oba (trenutno jedna osoba radi za stalno i jedna na određeno vrijeme) predviđena radna mjesta u ovom pododsjeku i to ispražnjeno mjesto voditelja pododsjeka za komunalni sustav i stručnog suradnika za urbanizam, prostorno planiranje i zaštitu okoliša.

Ad.3. - U Upravnom odjelu za financije, turizam i gospodarstvo planira se zaposliti dvije osobe sa Visokom stručnom spremom na radna mjesta, koja će izmjenama Pravilnika biti predviđena u ovom odjelu i koje će biti angažirane pretežito na savjetničkim poslovima te zadacima vezanim uz postupak javne nabave.

Ad.4. - Planira se u sva tri gradska upravna odjela u trenutku kada se ukaže potreba tijekom sljedeće godine zaposliti po jedan vježbenik sa visokom stručnom spremom.

Klasa: 112-01/08-01/12

Ur. broj: 2213/01-01-08-1

Mali Lošinj, 31. prosinca 2008.

Gradonačelnik
Gari Cappelli, ing., v.r.

 

http://www.sn.pgz.hr/default.asp?Link=odluke&izdanje=597&mjesto=10005&odluka=6
© Primorsko-goranska županija 2002.-2003. Sva prava pridržana.
Obratite se webmasteru s pitanjima i komentarima.
Programska podrška
www.netcom.hr