SADRŽAJ | ŽUPANIJA | GRADOVI | OPĆINE | OSTALO | ARHIVA | TRAŽILICA | IMPRESSUM


 
Godina XVI. - broj 3. Petak, 8. veljače 2008.
GRAD RIJEKA
30

5.

Temeljem članka 86. Zakona o prostornom uređenju i gradnji (»Narodne novine« broj 76/07) i Programa mjera za unapređenje stanja u prostoru za razdoblje 2007.-2011. godine (»Službene novine« Primorsko-goranske županije broj 17/07) te Zaključka Poglavarstva sa sjednice održane 5. 2. 2008. godine, Odjel gradske uprave za razvoj, urbanizam, ekologiju i gospodarenje zemljištem kao Nositelj izrade dokumenta prostornog uređenja za Grad Rijeku

o b j a v lj u j e

da dana 22. 2. 2008. godine započinje, a 24. 3. 2008.
godine završava

J A V N A R A S P R A V A

O

PRIJEDLOGU DETALJNOG PLANA UREĐENJA
TRGOVAČKOG PODRUČJA MARTINKOVAC
s Prijedlogom stavljanja izvan snage dijela Provedbenog urbanističkog plana stambenog naselja Martinkovac

(»Službene novine« Primorsko-goranske županije
broj 27/89, 19/93 i 10/99)

Za vrijeme trajanja javne rasprave, za sve zainteresirane osobe osiguran je

j a v n i u v i d

u izloženi Prijedlog Detaljnog plana uređenja trgovačkog područja Martinkovac s Prijedlogom stavljanja izvan snage dijela Provedbenog urbanističkog plana stambenog naselja Martinkovac u zgradi Poglavarstva Grada Rijeke, Titov trg 3, izložbena sala u prizemlju zgrade, svaki radni dan od 8,00 do 16,00 sati, osim nedjelje i blagdana, a subotom od 10,00 do 13,00 sati.

Za vrijeme trajanja javne rasprave organizira se

j a v n o i z l a g a nj e

za građanstvo i udruge građana s obrazloženjem Prijedloga Detaljnog plana uređenja trgovačkog područja Martinkovac s Prijedlogom stavljanja izvan snage dijela Provedbenog urbanističkog plana stambenog naselja Martinkovac, koje će se održati u:

Mjesnom odboru SRDOČI
dana 27. veljače 2008. godine 19,00 sati u ulaznom
prostoru škole Srdoči, Ulica Ante Modrušana 33

Stručna rasprava s predstavnicima upravnih tijela Županije i Grada te pravnih osoba s javnim ovlastima bit će upriličena 26. 2. 2008. godine u 12,00 sati u zgradi Poglavarstva, Titov trg 3, izložbena sala u prizemlju.

Odjel će, po potrebi, pružati dodatno tumačenje izloženog Prijedloga Detaljnog plana uređenja trgovačkog područja Martinkovac s Prijedlogom stavljanja izvan snage dijela Provedbenog urbanističkog plana stambenog naselja Martinkovac, unutar uredovnog vremena: utorkom od 13,00 do 16,00 sati i četvrtkom od 8,00 do 11,00 sati.

Primjedbe i prijedlozi na Prijedlog Detaljnog plana uređenja trgovačkog područja Martinkovac s Prijedlogom stavljanja izvan snage dijela Provedbenog urbanističkog plana stambenog naselja Martinkovac, mogu se za vrijeme trajanja javne rasprave:

. upisati u knjigu primjedbi i prijedloga, koja se nalazi uz izloženi Prijedlog Detaljnog plana uređenja trgovačkog područja Martinkovac s Prijedlogom stavljanja izvan snage dijela Provedbenog urbanističkog plana stambenog naselja Martinkovac,

. u pismenom obliku, putem urudžbenog zapisnika, predati Odjelu gradske uprave za razvoj, urbanizam, ekologiju i gospodarenje zemljištem Grada Rijeke, Titov trg broj 3, prizemlje - šalter 1,

. dati usmeno u zapisnik za vrijeme javnog izlaganja.

Primjedbe i prijedlozi koji nisu čitko napisani i dostavljeni u roku, neće se uzeti u obzir u pripremi Izvješća o javnoj raspravi.

 

http://www.sn.pgz.hr/default.asp?Link=odluke&izdanje=541&mjesto=51000&odluka=5
© Primorsko-goranska županija 2002.-2003. Sva prava pridržana.
Obratite se webmasteru s pitanjima i komentarima.
Programska podrška
www.netcom.hr