SADRŽAJ | ŽUPANIJA | GRADOVI | OPĆINE | OSTALO | ARHIVA | TRAŽILICA | IMPRESSUM


 
Godina XV. - broj 16. Petak, 20. travnja 2007.
GRAD ČABAR
30

13.

GRAD ČABAR MOGČ - VI

GRADSKO IZBORNO POVJERENSTVO

Na osnovi članka 25. Odluke o izboru članova Vijeća Mjesnih odbora na području Grada Čabra (»Službene novine« PGŽ broj 05/03) Gradsko izborno povjerenstvo Grada Čabra propisuje

OBVEZATNE UPUTE BROJ MOGČ - VI.
o uređenju prostorija u kojima će se glasovati na
biračkom mjestu

1. Kako bi se poštivala pravila o zabrani pogodovanja bilo koje političke stranke ili bilo kojeg kandidata, u prostorijama u kojima će se glasovati mogu se isticati samo državni simboli - grb Republike Hrvatske i zastava Republike Hrvatske, te obilježja Grada Čabra sukladno njegovim općim aktom.

2. Prostorija u kojoj će se glasovati mora se urediti i opremiti na način da se osigura tajnost glasovanja, dakle, tako da se iz ostalog dijela prostorije ne može vidjeti kako je glasač popunio glasački listić.

3. Birački odbor na svakom biračkom mjestu dužan je neposredno prije otvaranja biračkog mjesta na vidljivo mjesto istaknuti sve kandidacijske liste s pregledno navedenim imenima svih kandidata za vijeće mjesnog odbora za koje se glasuje.

4. Kako bi birač znao u koju će glasačku kutiju ubaciti glasački listić, birački odbor je dužan na prednju stranu svake glasačke kutije istaknuti glasački listić kakav se ubacuje u tu glasačku kutiju.

5. Ove Obvezatne upute stupaju na snagu danom donošenja, a objavit će se u »Službenim novinama« Primorsko-goranske županije.

Klasa: 026-01/07-01/1

Ur. broj: 2108/01-06-9

Čabar, 19. ožujka 2007.

GRADSKO IZBORNO POVJERENSTVO

Predsjednica
Brankica Malnar, v.r.

 

http://www.sn.pgz.hr/default.asp?Link=odluke&izdanje=499&mjesto=51306&odluka=13
© Primorsko-goranska županija 2002.-2003. Sva prava pridržana.
Obratite se webmasteru s pitanjima i komentarima.
Programska podrška
www.netcom.hr